Om IPTEK
IPTEK Teknik servicecenter

Kandidatexamen i Dataingenjör
Dataingenjör & Systemnätverk

En nätverksingenjör med 15 års erfarenhet av nätverksadministration och supporttjänster för att förstärka rollen som administratör. Skicklig på att utveckla och implementera initiativ för att främja företagets mål. Beprövad historia av att tillhandahålla kompletterande och heltäckande administrativt stöd till IT-system. Skicklig i att etablera och underhålla nätverk och servrar med en stark förmåga att identifiera lösningar för att lösa klientens utmaningar. En spänstig nätverksingenjör med exceptionell insikt i felsökning av routrar, switchar och brandväggar. Entusiastisk medarbetare med erfarenhet av att stödja urval och upphandling av hård- och mjukvarukomponenter. Inkluderar katastrofåterställningsplanering för IT-miljön.

 

  • IPTEK har  erfarenhet mer än 20 års .NET programmering språket (VB.NET/ ASP.NET) och MSSQL Server.
  • IPTEK har utvecklat sökstrategier för ledande varumärken till små och medelstora företag inom många branscher i Sverige och världen över.
  • Vi prioriterar säkerhet i vårt arbete för din hemdisa
  • Vi har också hög erfarenhet och certifikat inom programmering, programdesign, byggande av hemsidor och mobilapplikationer, förutom e-marknadsföringstjänster och tillägg av nyckelord som hjälper sökmotorer att underlätta utseendet på din webbplats för kunder och öka vinstmöjligheterna från Internetförsäljning

Plus vårt team har MCTS -certifikat från Microsoft i programmerings-windows och webbapplikationer, webbdesign, SQL Server Data Base. och erfarenhet mer än 10 års digital marknadsföring och SEO.

IPTEK började på arbetsmarknaden i Libanon 2005 och vår verksamhet spred sig i många länder och vi har kunder i Libanon, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien, Qatar och Oman och alla våra kunder är 100% nöjda när det gäller projektplanering, snabbhet i att slutföra projekt, marknadsföra, supporttjänster och uppföljning efter att projektet är klart.

Mer än 5 års erfarenhet på den svenska arbetsmarknaden, och har utvecklat och programmerat många hemsidor, mobil apps och e-marknadsföring med hög effektivitet och fullständig kundnöjdhet.

1200+
Glada kunder
15+
År av erfarenhet
50+
SEO Vinnare
256+
Färdiga projekt
Ledningsgrupp

Vår framgång är ett resultat av lagarbete och bygger på vår tekniska expertis och kreativa stil som ger en fullservice lösning till våra kunder.

Berättelsen om IPTEK

Vi tycker om att anpassa våra strategier för att erbjuda varje kund de bästa lösningarna som ligger i branschens framkant.