Hassan Jaber

Specialitet:
Generaldirektör
Erfarenhet:
15 år
E-post:
info@iptek.se
Mobil:
+46 70-485 63 30

Personlig information

Födelse årtal: 1986 – Nationalitet: Libanesiska

Kandidatexamen i Dataingenjör
Dataingenjör & Systemnätverk

Resursfull nätverksingenjör med 15 år nätverkshantering och supporttjänster på plats att förbättra en administratörsroll. Duktig på utveckla och genomföra initiativ för att främja företagens mål. Bevisad historia att tillhandahålla kompletterande och totalt ledningsstöd för IT system. Duktig på att etablera och underhålla nätverk och servrar med stark förmåga till identifiera lösningar för att lösa klientutmaningar. Flexibel nätverksingenjör med exceptionell insikt vid felsökning av routrar, switchar och brandväggar. En motiverad medarbetare med expertis stödja val och köp av hårdvara och programvarukomponenter. innebär planering för katastrofåterställning för IT -miljön.

Plus att han har MCTS -certifikat från Microsoft i programmeringsfönster och webbapplikationer, webbdesign, SQL Server Data Base. och erfarenhet mer än 10 års digital marknadsföring och SEO.

Mer än 5 års erfarenhet på den svenska arbetsmarknaden, och har utvecklat och programmerat många webbplatser och e-marknadsföring med hög effektivitet och fullständig kundnöjdhet.

Kompetens

SEO kodning och strategi
90%
Webbplattformsutveckling
93%
Planering och genomförande
99%
Felsökning
99%
Strategi för innehållsmarknadsföring
90%
Marknadsföring
95%
Windows Server
99%
Nätverksunderhåll
99%
Mikrotik Nätverkssystem (PPP, Hotspot, VPN)
99%

Erfarenhet

  • Om Google inte kan genomsöka din webbplats kommer den inte att rankas – men det betyder inte att du undviker Javascript.
  • För företag som säljer produkter online och som förbättrar sina produktlistor i sökresultaten.
  • Om du investerar i en ny webbplats är det viktigt att se till att den är byggd för att lyckas i sökresultaten också.

Teknisk information om SEO

Hassan hjälper till att hålla IPTEK’s kunder före konkurrenterna genom att undersöka och övervaka den senaste utvecklingen inom sökning och förutsäga justeringar för sökmotornas ständigt utvecklade algoritmer. Han designade och ledde också byggandet av den innovativa SEO -programvaran. Sedan lanseringen har SEO -spindeln etablerat sig som den ledande tekniska SEO -granskningsprogramvaran på plats i branschen.

Hassan När han inte är nörd gillar han att umgås med familj och vänner, resa och chatta om fotboll till alla som bryr sig om att lyssna